Dacă prima mașină electrică Mercedes-EQ ar fi un hatch?

,
1.22K 0

Dacă prima mașină electrică Mercedes-EQ ar fi un hatchback și nu un SUV? O întrebare la al cărei răspuns recunoaștem că nu ne-am gândit, dar la care graficianul indian de la RMcardesign.com s-a gândit deja. Faceți cunoșință cu cel mai mic Mercedes electric.

Dacă Mercedes se hotărăște vreodată să parcurgă drumul descendent în gamă și să construiască un rival pentru BMW i3 și Tesla Model 3, probabil acesta ar arăta exact așa. Aerodinamic, rotunjit, hatch-ul Generation-EQ este un A-Class cu atitudine, fratele mai mic al viitorului SUV Generation EQ, care are la bază actualul GLC.

Trăsătura distinctivă a viitoarelor modele Mercedes-EQ este grila monobloc neagră, care integrează logo-ul cu stea în trei colțuri iluminată cu LED-uri. Ca element de design unic, această grilă excentrică este, evident, atracția principală și pentru hatch-ul Generation EQ.

În următorii ani, Daimler va miza pe succesul noului sub-brand Mercedes-EQ, dedicat exclusiv mașinilor electrice. Până în 2025, vor fi în total 10 modele electrice Mercedes-EQ și Smart disponibile în showroom-uri, toate construite pe noua platformă modulară. Conform șefului de la Mercedes, Dieter Zetsche, până în 2020, Mercedes va avea peste patru modele electrice dedicate în gamă.

Foto: Rmcardesign.com

Comentati?

Your email address will not be published.