O schiță oficială a noului SUV Mercedes-Benz GLC lansată înaintea prezentării oficiale de miercuri

,
1.75K 0

O singură zi a mai rămas. Și o singură noapte. Am tot așteptat noul SUV Mercedes-Benz GLC, iar cei de la Stuttgart nu fac decât să complice lucrurile, făcîndu-ne așteptarea și mai grea. Tocmai au lansat o schiță a vehiculului care va înlocui GLK-ul și care va fi dezvăluit, în toată splendoarea, în mai puțin de două zile.

17 iunie este ziua pe care o tot așteptăm de ceva vreme. O singură zi și o noapte ne mai despart de momentul în care vom vedea cum arată GLC-ul. Înainte de a vedea GLC-ul, trebuie să ne mulțumim cu această schiță. Alături de fotografiile spion și de testele cu mașina mascată complet sau purtînd un camuflaj aproape inexistent, putem să ne facem o idee despre cum va arăta acest nou SUV de la Mercedes. Dar GLC-ul din schiță poartă roți supradimensionate și are o gardă la sol exagerată, ceea ce, mai mul ca sigur, nu vom vedea miercuri.

Spy-Shots of Cars GLC

Surprins acum trei săptămâni, purtînd un camuflaj aproape inexistent

Mutarea la denumirea de GLC face parte din noua strategie de denumire a modelelor demarată de cei de la Mercedes, C-ul din coadă arătînd clar apartenența noului SUV la familia Clasei C. Pentru a întări acest lucru, noul GLC va împrumuta flexibila platformă MRA de la limuzină. Cei din Stuttgart au confirmat și faptul că GLC-ul va beneficia de sistemul de suspensii Air Body Control. Revista britanică Autocar susține că va exista posibilitatea de a opta fie pentru o transmisie automata cu șapte trepte, fie pentru una cu nouă, dar deocamdată, o transmisie manuală nu intră în planurile celor de la Mercedes.

Miercuri, compania din Stuttgart va arăta, alături de modelul standard, a cărui gamă de motorizare include motoare cu 4 și 6 cilindri atât pe benzină, cât și pe motorină, alături de o versiune sportive AMG Sport Line, cu un motot V6, dar și o versiunea plug-in hybrid, GLC350, care combină un motor de 2 litri pe benzină, cu 4 cilindri, cu un motor electric, oferind astfel o autonomie de aproximativ 30 de kilometri.

Mercedes-Benz GLC se va lua la trântă cu rivali premium de clasă medie cum ar fi Audi Q5, BMW X3 sau Lexus RX. Noul SUV va ajunge în showroom-uri la finele anului 2015 sau în prima parte a anului viitor, ca model 2016. O prezentare oficială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.