Fotografii noi: noul C-Class Coupe ne seduce cu frumusețea sa

,
2.02K 0

Încă proaspăt după dezvăluirea sa de săptămâna trecută, noul C-Class Coupe de la Mercedes ne hipnozitează din nou cu liniile sale incredibil de senzuale, detaliate acum într-o nouă serie de fotografii oficiale.

Inspirîndu-se masiv, în ceea ce privește stilul, de la limuzina C-Class, care este la fel de frumoasă și cu care împarte și pachetul mecanic, noul C-Class Coupe imită cu success caracterul suav al fratelui mai mare, S-Class Coupe, stopurile înguste cu tehnologie LED, dar și linia mediană înaltă.

În comparație cu ruda cu patru uși, C-Class Coupe primește detalii distincte, cum ar fi portierele alungite fără rame, linia mediană înaltă, un montat central fix și o linie abruptă a acoperișului. Și ultimul, dar nu cel din urmă, coeficientul aerodinamic de 0,26 este cel mai bun din clasa sa.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé C 300, Selenit Grau, Leder Cranber

Sub această superbă rochie de bal se ascunde nimeni alta decât structura MRA, aceeași platformă folosită și de versiunile limuzină și T-Modell ale Clasei C. Noul Coupe primește setări personalizate, arcuril și amortizoare reconfigurate și o suspensie revizuită coborâtă cu 15 mm, în combinație cu un centru de greutate coborât și bare stabilizatoare cu diametru mai mare cu bucșe mai ferme.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé C 300, Selenit Grau, Leder Cranber

Preluată, de asemenea, de la limuzina și de la break-ul C-Class, gama de motorizări include patru versiuni pe benzină și două diesel, toate cu patru cilindri și supraalimentare turbo: C 180 (1,6 litri/156 CP), C 200 (2 litri/184 CP), C 250 (2 litri, 211 CP) și C 300 (2 litri, 245 CP) în tabăra motoarelor pe benzină, plus motorul de 2,2 litri cu 4 cilindri și 170 CP (C 220 d) sau 204 CP (C 250 d), versiuni rezervate fanilor diesel.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé (C 205) 2015Mercedes-Benz C-Class

Și interiorul rămâne în mare parte neschimbat, cu o configurație a bordului și o atmosferă familiare, toate cu o amprentă sportivă insuflată de consola centrală, panourile ușilor și ale părții din spate, care se contopesc armonios pentru a scoate in evidență caracterul de coupe. Vestea cea mare este însă reprezentată de scaunele sport exclusive, dotate cu sistem automat de livrare a centurii de siguranță, o atenție de care nu beneficiază proprietarii limuzinelor C-Class.

După debutul său public la salonul auto de la Frankfurt, noul C-Class Coupe va ajunge la dealerii Mercedes în luna sepembrie, fratele său Cabrio fiind deja confirmat pentru 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.