Un G-Class face slam dunk-uri. Fără efecte speciale!

,
1.53K 0

Nu suntem, sub nicio formă, la Hollywood. Iar ceea ce urmează să vedeți nu este deloc modificat cu ajutorul unor efecte speciale generate de vreun program sofisticat. Este vorba doar vehiculul care a rezistat cel mai bine timpului și încercărilor, făcînd un slam dunk în off-road: Mercedes-Benz G-Class.

Părintele tuturor SUV-urilor, G-Class-ul care are aproape patru decenii, a făcut un salt uriaș. La propriu. Un Mercedes G550 face un veritabil sam dunk, ridicîndu-se în aer ca un jucător de baschet și aterizînd în siguranță, pe toate cele patru roți, punînd evident, o presiune uriașă pe anvelope, amortizoare, dar și pe sistemul de suspensii.

Ne-am obișnuit să vedem aceste SUV-uri pătrățoase, folosite ca vehicule de lux, la plimbare pe bulevarde, dar la naiba, este o mașină de off-road și exact asta face în acest clip. Așa că haideți, puneți-vă centurile de siguranță!

Arată ca un avion pe pista de decolare, nu-i așa? Doar că pista acestui G este una off-road. Spectatorii săriturii pe care probabil că o vor vedea o data-n viață, nu se pot abține să exclame cu surprindere.

Mercedes-Benz G550 în versiunea standard vine cu un motor V8 de 5,5 litri, care livrează 382 CP și un cuplu de 530 Nm. Gigantul aleargă de la 0 la 100 km/h în șase secunde. Dar indiferent de cifrele impresionante, vă rugăm nu încercați asta acasă. Și nici în off-road. Și nicăieri!

Comentati?

Your email address will not be published.