Un G-Class face slam dunk-uri. Fără efecte speciale!
, / 958 0

Un G-Class face slam dunk-uri. Fără efecte speciale!

SHARE
Home Mercedes-Benz G-Class Un G-Class face slam dunk-uri. Fără efecte speciale!

Nu suntem, sub nicio formă, la Hollywood. Iar ceea ce urmează să vedeți nu este deloc modificat cu ajutorul unor efecte speciale generate de vreun program sofisticat. Este vorba doar vehiculul care a rezistat cel mai bine timpului și încercărilor, făcînd un slam dunk în off-road: Mercedes-Benz G-Class.

Părintele tuturor SUV-urilor, G-Class-ul care are aproape patru decenii, a făcut un salt uriaș. La propriu. Un Mercedes G550 face un veritabil sam dunk, ridicîndu-se în aer ca un jucător de baschet și aterizînd în siguranță, pe toate cele patru roți, punînd evident, o presiune uriașă pe anvelope, amortizoare, dar și pe sistemul de suspensii.

Ne-am obișnuit să vedem aceste SUV-uri pătrățoase, folosite ca vehicule de lux, la plimbare pe bulevarde, dar la naiba, este o mașină de off-road și exact asta face în acest clip. Așa că haideți, puneți-vă centurile de siguranță!

Arată ca un avion pe pista de decolare, nu-i așa? Doar că pista acestui G este una off-road. Spectatorii săriturii pe care probabil că o vor vedea o data-n viață, nu se pot abține să exclame cu surprindere.

Mercedes-Benz G550 în versiunea standard vine cu un motor V8 de 5,5 litri, care livrează 382 CP și un cuplu de 530 Nm. Gigantul aleargă de la 0 la 100 km/h în șase secunde. Dar indiferent de cifrele impresionante, vă rugăm nu încercați asta acasă. Și nici în off-road. Și nicăieri!

Comentati?

Your email address will not be published.