Flota de catifea – O vedetă a primit un Maybach și își vinde Mercedes-ul G-Class îmbrăcat în catifea

,
3.86K 0

Chiar că adolescența este frumoasă pentru Kylie Jenner, care, la cei 19 ani ai săi, nici măcar nu este considerată majoră în unele state ale lumii. Vedeta de reality show tocmai a primit un Mercedes-Maybach S-Class, în dar de ziua ei. Cel care i-a adus mașina în fața casei, cu fundă roșie pe parbriz, a fost chiar iubitul acesteia, rapper-ul Tyga. Ca să-i facă limuzinei loc în garaj, Kylie este acum nevoită să vândă un Mercedes G63 AMG.

Site-ul TMZ arată că SUV-ul modificat la cerere a fost încărcat într-un camion și transportat la un dealer local din Orange County cu puțin timp în urmă. Mercedes-ul G63 AMG îmbrăcat în catifea este oferit contra sumei de 145.000 de dolari, iar anunțul îl promovează ca aflîndu-se pentru o perioadă, în proprietatea unei vedete. Monstrul personalizat, care are și interior complet roșu, este practic nou-nouț: a parcurs până acum doar 4.616 mile (7.428 km). Maybach-ul și Mercedes-ul G63 sunt doar două dintre vehiculele extravagante care au făcut parte din flota de lux a vedetei.

Maybach (6)

Se pare că surorile Kardashian au o obsesie pentru catifea. Nu demult, sora mai mare, Kloe, a comandat un finisaj de catifea pentru SUV-ul său Range Rover.

“Mă face să mă simt grozav”, arăta Kylie către flota sa de catifea, într-un reportaj difuzat în primăvara trecută în Statele Unite. Cuvintele sale dau de înțeles că este doar o chestiune de timp până ce Maybach-ul său nou-nouț va beneficia de același tratament.

Maybach (2)

Banii cheltuiți de rapper-ul american Tyga pe Maybach sunt doar mărunțiș. Acesta a fost nevoit să plătească aproape jumătate de milion de dolari despăgubire pentru proprietarul de la care a închiriat anul trecut o vilă în Malibu, pentru a evita să ajungă după gratii.

Sărbătorita Kylie a împlinit 19 ani pe 10 august, dar a primit Maybach-ul în iulie, înainte de a pleca în vacanță. Și, ca mai toate vedetele, a făcut fotografii pe care le-a postat imediat pe rețelele de socializare. E imposibil să ții secret un Maybach, nu-i așa?

Sursă foto: Daily Mail.

Comentati?

Your email address will not be published.