E OFICIAL: Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe dezvăluit

,
1.92K 0

Mercedes a făcut publice primele fotografii oficiale ale conceptului de aproape șase metri lungime, Vision Mercedes-Maybach 6. Super coupe-ul colosal va debuta mâine la Concursul Eleganței de la Pebble Beach.

Vision Mercedes-Maybach 6 este un coupe extrem de plat, cu o capotă lungă, faruri și stopuri LED subțiri, o grilă imensă Mercedes, un habitaclu minuscul și o linie a acoperișului lungă și abruptă, care se îngemănează cu partea posterioară prleungită. Profilul este decorat cu o bară cromată de mari dimensiuni. Și mai interesant este poate faptul că acest colos vine cu portierele Gullwing tipice brand-ului.

Mercedes-Maybach-Vision-6-10-768x432@2x

La șase metri lungime, coupe-ul Vision Mercedes-Maybach 6 este cu aproape jumătate de metru mai lung ca limuzina Mercedes-Maybach și aproape cu un metru mai lung ca S-Class Coupe. Sub capota imensă, ne așteptăm să regăsim motorul V12 de 6.0 litri al companiei – care este mai mult decât suficient pentru un sprint de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5 secunde.

Adăugarea apelativului Vision la denumirea conceptului ar trebui privită ca o referință la design-ul pe care Mercedes-Maybach intenționează să-l urmeze în anii următori.

Mercedes-Maybach-Vision-6-6-768x432@2x

Ultima dată când am avut ocazia să vedem un concept coupe de la Maybach a fost în 2004, când Exelero a fost prezentat publicului. A rămas însă la stadiul de concept. Asta nu înseamnă că un coupe Mercedes-Maybach nu poate completa gama de modele în viitorului apropiat, mai ales dacă Mercedes vrea să urmeze succesul Rolls-Royce.

Mercedes-Maybach-Vision-6-7-768x432@2x

 

Comentati?

Your email address will not be published.