Mercedes-Benz România organizează “Testul gratuit de lumini”

,
1.59K 0

Mercedes-Benz România organizează pentru a opta oară consecutiv, în perioada 1 – 30 noiembrie 2016, campania națională “Testul gratuit de lumini”. Clienții Mercedes-Benz pot beneficia de testarea și reglarea luminilor exterioare ale tututor autoturismelor și autovehiculelor comerciale.

Programul este disponibil în mod gratuit tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule Mercedes-Benz, în toate Centrele Autorizate de Service din România ale companiei. Obiectivul campaniei „Testul gratuit de lumini”, organizată de Mercedes-Benz, este de a preveni accidentele în sezonul rece, asigurând o vizibilitate bună conducătorilor aflați în trafic.

„Suntem încântați că, de opt ani deja, le putem oferi clienților noștri șansa de a-și îmbunătăți activitatea la volan pe timp de iarnă. Testul de lumini reprezintă un pas înainte pe care Mercedes-Benz îl face pentru a contribui la siguranța în trafic a șoferilor. Este responsabilitatea noastră de a susține și de a răsplăti fidelitatea clienților și de a demonstra că Mercedes-Benz este mai mult decât un producător de mașini”, spune Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz România.

Programul se desfășoară în fiecare an, din 2009, în toată țara, în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz. Pe teritoriul Germaniei, de exemplu, testul gratuit de lumini este disponibil încă din anii ’50.

Mercedes-Benz recomandă șoferilor prudență în timpul condusului, mai ales pe timp de iarnă, când vizibilitatea este redusă din cauza condițiilor meteorologice. Testul de lumini contribuie la asigurarea conducătorilor auto cu privire la funcționarea tuturor elementelor autovehiculului. Întrucât orice clipă de neatenție contează și orice defecțiune a mașinii poate avea consecințe, este deosebit de important ca șoferii să se asigure că autovehiculul pe care îl conduc funcționează în mod optim.

Centre Autorizate de Service Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.ro/centre.

Comentati?

Your email address will not be published.