Mercedes-Benz E-Class All-Terrain se dă mare într-un nou clip

,
1.16K 0

Firea robustă a unui SUV cu ADN de vehicul pentru off-road și imaginea stilată a unui break premium și-au găsit loc în noul Mercedes-Benz E-Class All-Terrain. “Niciodată un E-Class nu a fost atât de versatil ca modelul All-Terrain”, spune Ola Källenius, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler.

Mercedes-Benz își promovează vehiculul capabil să înfrunte orice suprafață, într-un nou clip, punându-l în contextul unor rute anvoioase. De la drumuri nepavate la serpentine care duc la cabana din vârful muntelui – noul E-Class All-Terrain se descurcă acolo unde alte mașini ar fi nevoite să se întoarcă din drum, iar cei aflați la bord ar trebui să-și anuleze planurile. Garda la sol mai mare și tracțiunea integrală 4MATIC oferită standard îi conferă acestui model reputația unui vehicul imbatabil. Stilată fără niciun efort, mașina vine cu linii suprinzătoare, cu arcade evazate ale roților și cu o grilă a radiatorului tipică SUV-urilor de la Mercedes.

E-Class All-Terrain vine cu un concept inteligent de spațiu care se regăsește într-un break clasic, transferând dotările inovatoare de siguranță și asistență la șofer din limuzina E-Class, aducând la bordul său și configurația cu două ecrane. Grație suspensiei pneumatice multi-camerale AIR BODY CONTROL, All-Terrain este o mașină care poate înfrunta orice condiții, oferind pasagerilor un confort deplin, așa cum demonstrează imaginile.

Comentati?

Your email address will not be published.