Mercedes-Benz GL blindat rezistă gloanțelor unui AK-47

Mercedes-Benz GL
,
2.44K 0

Ce poate fi mai bun decât un Mercedes-Benz? Avem noi răspunsul. Un Mercedes-Benz blindat. Pentru a fi cât mai precis, un SUV Mercedes-Benz GL blindat complet, care rezista atacurilor unei mitraliere AK-47.

Bun, deci ești o persoană publică sau un miliardar și îți e probabil teamă că baieții cei rai vor veni după tine. Pe de altă parte, îți iubești mașina, acel Mercedes-Benz GL și parcă ți-ai dori protecție completă atunci când lucrurile nu merg conform planurilor. Ce faci atunci?

Ai o soluție: îi suni pe băieții de la Texas Armoring Company (TAC) și le povestești ce te macină. Apoi ei ți-o rezolvă. Ca orice companie care se respectă, TAC ia în serios testarea produselor, respectându-și astfel motto-ul:”Viața e prețioasă. Proteajeaz-o!”

Pentru asta, l-au așezat pe Trent Kimball, CEO Texas Armoring Company, în modelul blindat Mercedes-Benz GL, pentru ca mai apoi o ploaie de gloante să se năpustească asupra lui. Înainte să vedeți cum s-a descurcat, trebuie să știți trei lucruri importante despre TAC, după cum se laudă și ei.

Ei produc cele ma ușoare vehicule blindate pentru pasageri, mașini care oferă cele mai elegante finisaje, folosind materiale de ultimă generație și tehnici avansate de fabricare.

Dacă fraza de mai sus nu v-a convins, credem cu tărie că videoclipul de mai jos vă va face să vă răzgândiți:

Comentati?

Your email address will not be published.