AMG Performance Studio a creat un SLK 55 AMG unic

Mercedes SLK 55 AMG
,
1.66K 0

De parcă un SLK 55 AMG obișnuit nu ar fi fost suficient de strident, cei de la AMG Performance Studio au creat o nouă versiune a roadsterului stilat.

Pentru unii, imaginea unui Mercedes-Benz SLK 55 AMG obișnuit poate fi considerată deja învechită, dar cei de la AMG Performance Studio nu sunt de acord cu această impresie și, de aceea, au creat o versiune unică a roadsterului Mercedes-Benz.

De vreme ce aspectul este tot ce contează la un roadster Mercedes-Benz, acest SLK 55 AMG a primit un exterior negru mat cu jante din aliaj și, bineinînțeles cu sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament într-un negru mat.

Oricum ar fi, ce de la AMG Performance Studio și-au concentrat destul de mult atenția pe interiorul mașinii. Roadsterul a primit scaune noi, împrumutate de la SLS AMG și tapiserie din piele design red pepper.

mercedes_benz_slk_55_amg_performance_studio_mercedesblog_07

Mai mult decât atât, exclusivistul SLK 55 AMG oferă un volan de două tone, nuca schimbătorului de viteze din piele Nappa și ornamente din fibră de carbon pentru un interior mult mai sport.

Nu au fost dezvăluite, încă, niciun fel de informații cu privire la îmbunătățirile la nivel tehnic, așadar putem spune că versiunea păstrează motorul aspirat natural V8 de 5.5 litri ca modelul obișnuit SLK 55 AMG. Cu toate astea, ce 422 de CP și 540 Nm nu sunt cifre fără însemnătate, iar roadsterul poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 secundă, atingând o viteză maximă de 250 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.