Larte Design ia un Mercedes-Benz GL și îl încoronează regele SUV-urilor

Mercedes-Benz GL 350 CDI
,
1.94K 0

Nu sunt prea multe lucruri de criticat când vine vorba de Mercedes-Benz GL mai ales în ceea ce privește eleganța și ținuta sa de drum. Cu toate acestea, în anumite situații, tunerii reușesc să demonstreze că este loc de mai bine. Și printre acei tuneri se numără și Larte Design.

În cazul în care vă numărați printre cei norocoși care nu au coșmaruri cu Mercedes-Benz GL Black Crystal, avem ceva pentru voi: Larte Design și kitul său de tuning Black Crystal au revenit în lumina reflectoarelor, de data aceasta cu o tematică albă, ceva mai inocenta. Da, sigur, v-ați fi dorit voi.

Alb sau negru, Mercedes-Benz GL arată într-adevăr extrem de amenințător și asta pentru că kitul Black Crystal s-a descurcat excelent din punct de vedere vizual.

Așadar, trebuie să recunoaștem că Mercedes-Benz GL are tot ce îi trebuie, de la frumusețe, la eleganță și, bineînțeles, mărime. Și are din plin. Adăugați barele de protecție noi, luminile de zi noi/blocurile optice, spoilerul nou și prizele de aer redesenate, aripile, difuzoarele, plus sistemul de evacuare cvadruplu și veți obține regele SUV-urilor de lux.

În ceea ce privește performanța, mașina are la bază modelul Mercedes-Benz GL 350 CDI, ceea ce înseamnă că ascunde sub capotă 290 CP și un cuplu de 691 Nm. Chiar dacă nu ar fi vizbilă niciun fel de îmbunătățire, modelul GL s-ar impune și îți va arăta cine este șeful, în cazul în care ai avea îndoieli.

 

Comentati?

Your email address will not be published.