FOTO: Jaguar F-Pace 2016 spionat în timpul testelor de iarnă

Jaguar F-Pace
,
1.55K 0

Primul SUV de serie Jaguar este așteptat să sosească în 2016 purtînd emblema F-Pace, cu noua generație de motoare Ingenium sub capotă. Dar pentru moment, tot ce primim este o serie de fotografii-spion care arată SUV-ul de lux în teste în condiții aspre de iarnă.

Cu două săptămâni în urmă, F-Pace a fost surprins în timpul sesiunilor de teste desfășurate în sudul Europei, dar cele mai recente fotografii-spion arată SUV-ul Jaguar în primele sale teste în peisajul înghețat din nordul Suediei.

Așa cum bine știți deja, F-Pace nu este altceva decât versiunea de serie a conceptului C-X17, iar oficialii Jaguar s-au grăbit să laude primul lor SUV din istorie, spunînd că este “cea mai tare mașină sport practică”.

Dacă este adevărat sau nu, vom afla abia când F-Pace va fi testat chiar de jurnaliști, după debutul oficial, dar tot ce știm până în acest moment este că mașina va folosi aceeași platformă ca sedanul compact XE, de la care cel mai probabil va moșteni și gama de motorizări.

Deși Jaguar nu dezvăluie exact ce motorizări va folosi F-Pace, sunt șanse mari ca acest crossover să primească noua gamă de motoaore cu patru cilindri Ingenium, plus motorul supraalimentat V6 pe benzină, de 3 litri, împrumutat de la fratele F-Type.

În plus, cei de la Jaguar ne spun că F-Pace va combina un spațiu interior de primă clasă și dinamica rutieră cu aspectul practic al celor cinci locuri.

Din moment ce camuflajul acoperă foarte multe detalii ale prototipului de teste, pentru moment putem presupune fără să ne hazardăm că modelul de serie va prezenta o grilă proeminentă, prize de aer mari și dimensiunile musculare tradiționale Jaguar.

Comentati?

Your email address will not be published.