Peste 40 de ani, va fi un automobil de legendă: S-Class Cabriolet

Mercedes-Benz S-Class Cabriolet
,
1.42K 0

S-a tras cortina peste Salonul Auto de la Frankfurt, dar sunt momente ale ediției de anul acesta care vor rămâne în istorie. Cei de la Mercedes-Benz și-au lăsat cea mai recentă creație, noul S-Class Cabriolet, să umble prin Frankfurt chiar alături de versiunea sa clasică.

S-Class Cabrio, atât cea nouă, cât și cea veche, au întors capete prin Frankfurt. Mercedes-Benz le-a scos pe ambele la plimbare. A fost un spectacol pe cinste în orașul german.

Ultimul Mercedes-Benz S-Class Cabrio, nume de cod W111, a ajuns pe piață acum 40 de ani. Dar chiar și în zilele noastre, este una dintre cele mai dorite și apreciate automobile clasice construite vreodată. Un automobile care ridică ștacheta foarte sus pentru noul S-Class Cabriolet, pe care Mercedes-Benz l-a dezvăluit la Salonul Auto de la Frankfurt. Compania germană speră că, peste 40 de ani, decapotabila lansată în 2015 va fi privită la fel ca aceea lansată în anii ’70.

“Aș putea paria oricând, sunt absolut convins că această mașină va fi, peste 40 de ani, una de legendă”, spune Dieter Zetche, CEO la Daimler. Zetsche a fost cel care a adus pe scen[ noul S-Class Cabriolet, în ziua în care a fost arătat publicului larg pentru prima oară.

Profesor Doctor Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG, este de părere că “S-Class Cabriolet a fost principal atracție a ediției de anul acesta a salonului auto, cu toate ingredientele actualului S-Class din punct de vedere tehnologic, avînd în plus funcțiile AIRCAP și AIRSCARF. Așa că poți conduce acest cabriolet în orice anotimp. Este perfect!” Zilele ploioase de toamnă germană au demonstrat-o.

“Avem, pe de-o parte, aspectul emotional și, pe de altă parte, avem aspectul rațional, inteligența acestui vehicul”, spune Gordon Wagner, omul responsabil cu design-ul la Daimler AG. “Am creat astfel un automobil care este cu adevărat atrăgător, sexy, captivant, dar în același timp, extraordinar și atemporal!”

Cât de atemporal este, abia așteptăm să vedem peste 40 de ani. S-Class Cabriolet, ne vedem, în același loc, la aceeași oră, în 2055!

Comentati?

Your email address will not be published.