Pick-up-ul Mercedes: X-Class în haine de producție

,
1.23K 0

Pick-up-ul Mercedes se pregătește de debutul programat pentru această toamnă. După ce a fost dezvăluit anul trecut sub formă de concept, viitorul X-Class a fost surprins acum în straie de producție testând în condiții de iarnă.

După premiera lui Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, avem din nou vești despre un Mercedes cu gardă la sol mare. X-Class, un pick-up care vine cu ADN-ul lui Nissan Navara, a fost expus condițiilor dure de ger arctic.

După ce putem vedea în noile fotografii spion, înfățișarea acestui pick-up este mai puțin excentrică decât ce ne-a lăsat conceptul X-Class să credem. În mare, vedem un Navara echipat cu grila Mercedes și cu oglinzi diferite.

Ceea ce este însă schimbat este motorul. Mercedes X-Class va primi motorul diesel V6 de 3,5 litri al conceptului, care se va regăsi și în versiunea de serie. Unitatea diesel de 2,3 litri cu 160 CP pe care Nissan o folosește acum pentru propriul model Navara a fost considerată prea mică pentru un Mercedes. Tracțiunea integrală (4Matic) este standard la X-Class.

Debutul oficial al pick-up-ului Mercedes va avea loc în această toamnă. Vom paria pe Salonul Auto de la Frankfurt, care se va desfășura în septembrie.

x-class-4

 

Comentati?

Your email address will not be published.