Mercedes-Benz GLC Coupe, dezvăluit. Primele schițe oficiale

,
1.85K 0

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe a fost dezvăluit oficial. Deși va fi comercializat abia din 2017, rivalul direct al lui BMW X4 este prefigurat de un studiu care va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai.

Prima schiță oficială ne înfățișează elemente de design pe care le regăsim și la fratele său mai mare, recent lansatul GLE Coupe. Oficialii Daimler au confirmat legătura stilistică evidentă dintre cele două modele cu accente sportive.

Designului lui GLC Coupe anunţă, de asemenea, liniile finale ale viitorului GLC, asocierea deloc deplasată ţinând cont de asemănările evidente atestate de fotografiile spion publicate în ultimele luni. Noul GLC este aşteptat să fie prezentat oficial până la finele acestei veri.

Şi din punct de vedere tehnic, Mercedes-Benz GLC Coupe va moşteni noua arhitectură modulară folosită de Clasa C. Gama de motorizări va fi, de asemenea, o clonă perfectă a celei prezente în CV-ul actualei Clase C, ceea ce se traduce printr-o colecţie de unităţi moderne cu patru şi şase cilindri, exlusiv turbo.

GLC Coupe va fi disponibil şi în format hibrid, ceea ce se traduce printr-un turbo de 2 litri şi 211 CP, cuplat la un motor electric de 60 kW, cu o autonomie de 30 km în modul de rulare cu emisii zero.

 

Comentati?

Your email address will not be published.