Mercedes-Benz GLC – cele mai noi poze spion

,
2.78K 0

Viitorul Mercedes-Benz GLC elimină și mai mult camuflaj înaintea lansării din această toamnă. Succesorul modelului GLK va fi puțin mai mare, pentru a se diferenția de GLA.

Fiind construit pe arhitectura modulară a actualei C-Class, noul GLC împumută liniile de design standard ale Mercedes-Benz. Forma pătrățoasă a dispărut, ea fiind înlocuită de niște proporții sportive, forme arcuite și o înclinare abruptă a plafonului. Partea frontală va fi asemănătoare cu cea a fratelui său cu patru uși.

În comparație cu predecesorul său, noul Mercedes-Benz GLC va primi un ampatament mai lung și un ecartament mai lat. Puntea față a fost împinsă spre partea frontală, în timp ce mașina este mai aproape de pământ pentru o ținută de drum îmbunătățită. Va fi păstrată poziția înălțată la volan. Arborele cardanic frontal a fost mutat pentru a face loc unui volan pe partea dreapta, așadar viitorul SUV ar trebui să fie disponibil și în configurația cu volan pe partea dreaptă.

Spy-Photo

Ampatamentul mai mare se traduce într-un spațiu la interior mai generos pentru noul GLC, suficient pentru cei cinci pasageri ai săi, concurând astfel cu rivalii săi în ceea ce privește spațiul.

GLC-ul va moșteni gama de motorizări disponibilă pe C-Class. Acest lucru înseamnă o gamă de patru motoare turbo în patru și în șase cilindri. În timp ce modelul de bază va primi cel mai probabil noua unitate de 1.8 litri, vârful de gamă va fi propulsat de mărețul V6 diesel care se regăsește astăzi și pe GLK 350. Mercedes va produce și o versiune plug-in hybrid „GLC 350”, cu același grup motopropulsor ca versiunea eco a C-Class, un turbo de 2 litri cu 211 CP, cuplat la un motor electric de 60 kW, pentru o autonomie de 30 de km.

Spy-Photo

Interiorul este neschimbat de la C-Class în patru uși, ceea ce înseamnă o combinație interesantă de suprafețe lucioase, o consolă „plutitoare” și un display de infotainment sub forma unei tablete.

Debutul comercial este programat pentru luna septembrie, iar dezvăluirea oficială a noului Mercedes-Benz GLC va avea loc la începutul verii. În 2017, Mercedes va lansa și un GLC Coupe sport, competitor direct pentru BMW X4.

Poze: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.