Mercedes C-Class Coupe primește un facelift timpuriu – PRIMELE FOTOGRAFII SPION

,
1.46K 0

Mercedes C-Class Coupe va primi spre sfârșitul anului viitor, un facelift timpuriu, alăturându-se modelelor modernizate cu patru uși și break. PRIMELE DETALII ȘI FOTOGRAFII.

Imagini spion exclusive arată că noul Mercedes C-Class vine cu bare noi și câteva schimbări minore în jurul grilei. Cele mai evidente modificări par să se concentreze în jurul noului design al farurilor, care primește o semnătură luminoasă nouă, grație unei configurații LED diferite.

Atunci când C-Class Coupe Facelift va debuta în toamna lui 2017 – probabil la IAA, aceste modificări vizuale nu vor fi singurele care vor fi observate. Și interiorul va primi o modificare majoră, beneficiind de configurația cu ecrane duale de 12,3 inchi, oferită în premieră la Clasa C. Noul bord va fi prezent și la limuzina C-Class.

Mercedes C-Class Coupe (3)

După această configurație cu ecran dual a fost instalată deja la noul E-Class, noul bord digital al Clasei C fiind obligatoriu pentru versiunea facelift – ca o replica directă la apariția sistemului “Virtual Cockpit”, oferit de noul Audi A4.

La capitolul motorizare, modelul Mercedes C-Class 2018 are șanse mici să vină cu schimbări majore. Actualele unități vor suferi modificări în ceea ce privește performanța și emisiile. Motorul diesel de 2,1 litri va ieși din gamă, fiind înlocuit de noul diesel d 2.0 litri lansat odată cu noul E-Class.

Mercedes C-Class Coupe (2)

Foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.