În lumina reflectoarelor: Mercedes-Benz va fi la CES 2017

Las Vegas, Statele Unite ale Americii
,
1.23K 0

Mercedes-Benz începe anul 2017 în forță. Producătorul auto de lux din Germania va fi în centrul atenției la CES din Las Vegas. Prezența companiei la eveniment se va concentra în jurul noii sale strategii, CASE: Conexiune, Autonomie, Shared & Service și Electric Drive. În premieră mondială, se vor afla pe aceeași scenă Conceptul EQ și Mercedes-Benz Vision Van.

Mercedes-Benz merge în Las Vegas la începutul lui 2017, atunci când Târgul Consumatorilor de Electronice  își deschide porțile. Începând cu 5 ianuarie, producătorul auto premium va avea la dispoziție un stand de 600 m2, pentru a-și dovedi încă o dată abilitățile în domeniul conectivității și al mobilității.

“Noțiunea noastră în ceea ce privește mobilitatea se va schimba dramatic în următorii cinici ani, chiar mai mult decât s-a schimbat în ultimii 50”, susține Ola Källenius, membru al Comitetului Executiv de la Daimler AG, și, din ianuarie 2017, responsabil cu Divizia de Cercetare și Dezvoltare a Automobilelor Mercedes-Benz Cars. “Strategia noastră CASE ne va ajuta să construim viitorul mobilității. Mașina viitorului trebuie să fie conectată, autonomă, cu emisii zero și să ofere posibilitatea transportului în comun.”

Mercedes-Benz at the CES 2017

Conceptul EQ și Mercedes-Benz Vision Van se vor afla, pentru prima oară, pe aceeași scenă, în Las Vegas. Înaintea lansării unui SUV sportiv, Conceptul EQ este o avanpremieră a noii generații de vehicule cu propulsie pe baterie. Pe de altă parte, Mercedes-Benz Vision Van reprezintă un concept revoluționar pentru uz urban, care combină o gamă largă de tehnologii inovatoare în vederea facilitării livrărilor pe distanțe scurte.

Oaspeții evenimentului vor avea ocazia să discute subiecte de ultimă oră cu experții Mercedes-Benz, aflați acolo sub comanda lui Guy Kawasaki, specialist în tehnologie și ambasador al brand-ului Mercedes-Benz. Discuțiile vor avea loc la ora locală 11 a.m., 12 p.m., 1 p.m. și 2 p.m. pe 5 și pe 6 ianuarie și vor fi transmise live pe www.facebook.com/MercedesBenz și www.mercedes-benz.com/livestream.

Comentati?

Your email address will not be published.