Conceptul Mercedes-Maybach ECHO – Un Maybach pentru 2030

,
1.77K 0

Conceptul de lux Vision Mercedes-Maybach 6, care redă imaginile automobilelor deceniului care urmează, i-a fascinat deja pe cei pasionați de mașini. Așa că a sosit din nou momentul să privim către viitorul îndepărtat al automobilelor. Un designer și-a imaginat cum va arăta Conceptul Mercedes-Maybach ECHO, mașina care ar putea să apară pe șosele în 2030.

Aruncați o privire asupra modului în care vor arăta mașinile pe care le vom conduce în anul 2030. Desenul îi aparține unui expert în design, Hawan Park, cel care și-a imaginat conceptul ultra-futurist, construit în jurul unei structure de lemn, care ajută la dispersarea sunetului, transformând mijlocul de transport într-o veritabilă sală de concert.

În concepția artistului, mașina cu o înălțime de un metru și 38 de centimetri vine și cu un interior cu suprafețe din lemn fin și alte materiale sofisticate, dar și cu funcții mecanice și acustice unice.

Conceptul Mercedes-Maybach ECHO

Schițele arată că acest concept are un proiector de holograme pe capotă prezintă senzaționalele portiere gullwing, dar și o suspensie orientată către un confort impecabil.

Arătând exact ca un OZN din filmele SF realizate la Hollywood, cu o capotă alungită și cu o gardă la sol ce pare milimetrică, mașina respiră dinamism prin toți porii.

Înainte ca acest concept să devină un model de serie, avem mai întâi de așteptat versiunea gata de drum a Conceptului Vision 6, propulsat de o baterie litiu-ion, pregătită să ne taie respirația cu al său 0-100 km/h în mai puțin de 4 secunde.

Comentati?

Your email address will not be published.