Cambot, adevărata vedetă din Las Vegas

Robotul Mercedes-Benz
,
1.6K 0

Foarte inteligent, teribil de drăguț, cu o perspectivă interesantă asupra vieții, un pic timid și avînd cei mai frumoși ochi albaștri văzuți vreodată! Sună ca și cum ar fi bărbatul perfect, nu-i așa? Ei bine, nu chiar. De fapt, are doar un ochi și este un robot!

Faceți cunoștință cu robotul Mercedes-Benz, Cambot, co-prezentatorul care l-a ajutat pe Dr. Dieter Zetsche să prezinte conceptul F 015, mașina care se conduce singură, la CES 2015 din Las Vegas.

Trimițîndu-l pe scenă pe Cambot cel cu trei roti și profitînd de carisma lui Dieter Zetsche, Mercedes-Benz demonstrează, încă o dată, că ia tehnologia în serios, dar știe să se și distreze.

“Este un pic timid, nu este obișnuit cu oamenii”, a spus Dr. Zetsche despre Cambot. Chiar a glumit despre atitudinea simpaticului robot: “Cred că e un pic invidios. R2D2 are un nou film anul acesta. El mă are doar pe mine!” R2D2 este unul dintre personajele robot care apar în toate cele șase filme ale seriei Star Wars, alături de Darth Vader și de Obi-Wan Kenobi.

Cambot a revenit pe scenă mai târziu, după ce conceptul F 015 a fost prezentat, pentru a proiecta propria sa viziune HD pe ecranul aflat pe scenă. Toți spectatorii din teatrul Chelsea au putut vedea astfel interiorul elegant al mașinii.

Iar clipul prezentat pe ecranul uriaș de pe scenă nu a făcut decât să confirme umorul german. Uriașul robot roșu și personajul de desene animate care i l-au dat pe Cambot lui Dieter Zetsche, îl întreabă pe președintele Daimler dacă nu cumva este și el robot. Aflați răspunsul amuzant al nemațului:

“Clienții prind încredere dacă au experiențe pozitive cu sistemele de asistență”, a declarant Zetsche – tehnologia de care oamenii ar putea să se bucure și pe care ar putea chiar să o îndrăgească.” Nu știm dacă micuțul care s-a plimbat pe scenă pe cele trei roți ale sale este de încredere, dar prezența sa în Las Vegas este, cu siguranță, o experienț pozitivă. Și pare foarte ușor de îndrăgit!

Comentati?

Your email address will not be published.