VIDEO. Un tren lovește un Mercedes, toți scapă cu bine

,
1.37K 0

Nu, nu e bine să te pui cu trenul! Ei bine, cineva în Statele Unite habar n-avea de această regulă și a încercat să se ia la trântă cu locomotiva. Înainte să vă lăsăm să vizionați filmarea, trebuie să știți un lucru: nimeni nu a suferit răni grave! Acum vă puteți uita!

Un șofer de Mercedes a lovit din spate un alt automobil chiar în momentul în care traversa calea ferată în West Knox County, Tennessee, în jurul orei 7:30 dimineața, în drum spre serviciu.

Ambii șoferi au coborât din mașini ca să constate pagubele. Erau atât de concentrați, încât nici măcar nu au observat că se apropia un tren.

Locomotiva a lovit în plin Mercedes-ul și l-a târât aproape 50 de metri pe șine, până a reușit, în cele din urmă, să oprească. Șoferul Mercedes-ului, Benjamin Bathe, în vârstă de 22 de ani, nu se afla în mașină. A scăpat cu răni minore și nu a avut nevoie de internare.

Masina praf

“Traversam calea ferată, nu erau bariere, așa cum ar trebui să fie la orice trecere la nivel cu o cale ferată, și dintr-odată, a avut loc un impact uriaș, am fost șocat, nici nu mi-am dat seam ace s-a întâmplat. Doar sunt fericit că sunt în viață, că sunt aici”, le-a spus Bathe reporterilor.

Câțiva martori au filmat totul și au trimis filmarea postului tv 6News. În timpul filmării, se aud oamenii apelînd numărul de urgență, la doar câteva secunde de la impact. Mecanicul trenului a răsuflat ușurat când a aflat că nimeni nu era în mașină. Văzuse automobilul de departe și reușise să încetinească puțin.

Sofer Mercedes-tren

“Trenul a avut o întârziere de 30 de secunde, pentru că două persoane au reușit să semnalizeze prezența unui obstacol pe calea ferată, iar mecanicul a frânat din timp. Mă bucur că toată lumea este în regulă, inclusiv celălalt șofer”, a spus Bathe.

Șoferul din Mercedes, Benjamin Bathe, va fi tras la răspundere pentru conducere în zonă interzisă.

Comentati?

Your email address will not be published.