Un Mercedes cu inițialele lui Kevin Prince Boateng

,
1.98K 0

Știm cu toții cât de fideli pot fi unii fani de la fotbal! Pot petrece o noapte întreagă la coadă ca să prindă bilet la meci. Își pot face tatuaje cu numele sau chipul jucătorilor preferați dar să-și ia o plăcuță de înmatriculare cu inițialele lui Kevin Prince Boateng este chiar o premieră. Și suporterul a luat plăcuța pentru Mercedes-ul său.

Kevin Prince Boateng are hoarde de fani care ar face cam orice pentru el. Am văzut tatuaje, piercing-uri, tunsori și nopți petrecute la stadion sau pe stradă pentru a sărbători succesul favoriților. Dar un suporter extrem de devotat din Suedia, proprietar de Mercedes, și-a înregistrat mașina cu inițialele mijlocașului de la Schalke 04, KPB, pentru a-și arăta loialitatea pentru internaționalul ghanez născut în Germania.

Kevin Prince Boateng

Vândut de AC Milan la Schalke, în Bundesliga, și gonit din Italia de probleme legate de rasism, Kevin Prince Boateng a semnat un contract cu nemții, care va expira în iunie 2017. Boating se poate lăuda și cu 15 selecții și două goluri pentru echipa națională a Ghanei.

Așadar… ați încerca o plăcuță de înmatriculare cu GHA de la Gheorghe Hagi sau una cu ADM de la Adrian Mutu?

Comentati?

Your email address will not be published.