Un șofer nervos își face praf Mercedes-ul cu crosa de golf

,
2.23K 0

Dacă iubiți mașinile, mai ales mașinile Mercedes, poate că ar fi bine să nu priviți acest clip. Sau măcar să aveți o pastilă la îndemână, ca să vă calmați dacă vă enervați prea tare.

Un șofer nervos și-a distrus Mercedes-ul nou-nouț cu o crosă de golf, în mijlocul drumului. Și chiar era nervos, nu glumă. Și știți cum este, când ne enervăm, ne pierdem mințile. Dar ce vină are biata mașină, cu ce i-a greșit? Ei bine, vina mașinii este că s-a stricat cam des, se plânge șoferul. Așa că le-a cerut celor de la Mercedes-Benz să i-o schimbe, dar a fost refuzat.

Totul s-a întâmplat în Coreea, acolo unde presa locală a informat că șoferul are soția însărcinată, iar vehiculul nu prezintă siguranță nici pentru aceasta, nici pentru bebeluș.

Așa că omul a pus mâna pe o crosă de golf și a început să dea în portiere, să spargă farurile, să facă țăndări geamurile, să lovească jantele și să deterioreze grav vopseaua limuzinei sale S 63 AMG.

Urmăriți comportamentul scandalos al șoferului care distruge Mercedes-ul cu “defecte din fabrică”, într-un clip care a devenit viral:

Și toate astea doar pentru că i s-a stricat mașina. Vă rugăm, chiar vă imploram să nu faceți asta acasă!

Comentati?

Your email address will not be published.