Cel mai mare magazin ‘Mercedes me’ din lume s-a deschis în China

Beijing, China
,
1.52K 0

Mercedes-Benz a deschis cel mai mare magazin ‘Mercedes me’ din lume la Beijing, în China. Construcția prezintă un design futurist, iar interiorul său asigură o experiență interactivă. Este cel de-al șaselea oraș care se bucură de prezența unui astfel de magazin, după Munchen, Hamburg, Milano, Tokyo și Hong Kong.

Magazinul și-a deschis porțile odată cu ediția de anul acesta a Salonului Auto din China. “Amplasînd aici cel mai mare magazin Mercedes me din lume, dorim să devenim un nou centru de lifestyle, chiar la Beijing. În această atmosferă sofisticată, dar, în același timp, relaxată, sperăm să atragem cât mai mulți tineri ca niciodată, dar și noi clienți pentru Mercedes-Benz”, a explicat Ola Källenius, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG, responsabil cu departamentul de Marketing și Vânzări al companiei.

Mercedes Me 3

Aflat într-unul dintre cartierele animate ale orașului, magazinul ocupă peste 2400 de metri pătrați, pe două etaje, fiind astfel cel mai mare din lume, dar și una dintre cele mai înalte construcții din zonă.

Oaspeții care trec pragul magazinului vor experimenta brand-ul într-un mod interactiv, folosind mese digitale cu tehnologie touch sau configurîndu-și mașina visurilor și chiar programînd un test drive. Pe durata evenimentelor speciale, pot urmări prezentări de produse ale companiei pe un ecran LED care se întinde de la podea și până la tavan.

Mercedes Me

Lansată odată cu magazinul, platforma socială ‘Mercedes me’ a fost exclusiv concepută pentru China și include o funcție WeChat, unde fanii și proprietarii de mașini Mercedes pot discuta între ei sau pot cere informații unor specialiști.

Magazinul multifuncțional cu o capacitate de 800 de persoane pune la dispoziția oaspeților servicii de catering, oferite prin intermediul unei cafenele, al unui bar și al unui restaurant.

Primul magazin ‘Mercedes me’ s-a deschis în iunie 2014 la Hamburg, la scurt timp fiind urmat de altele la Milano și Tokyo (Terminalul 2 al aeroportului HANEDA).

Comentati?

Your email address will not be published.