Acțiune! Mercedes-Benz GLE este actor într-o nouă reclamă

,
1.41K 0

Un dinozaur în punctul mort? Doi cowboy care își trag pumni dincolo de geamul tău? Joker-ul din Batman își zâmbește din direcția opusă? Înseamnă că ai ajuns la Hollywood. Dar Mercedes-Benz GLE este pregătit să se lupte cu toți! Haideți să-l urmărim cum reușește să cucerească orice teritoriu în cea mai recentă reclamă lansată de companie, intitulată ‘’Lights, camera, action!’’ (‘’Lumini, cameră, acțiune!’’)

Mercedes-Benz GLE 2017 joacă rolul principal într-o reclamă care plasează SUV-ul de clasă mare pe platourile de filmare ale mai multor filme. Western, acțiune, aventură, GLE pare dotat pentru oricare dintre ele. În plus, vedeta filmului cu o durată de 35 de secunde arată bine din orice unghi.

Acțiunea la volan se poate reduce la distracție și siguranță, grație sistemelor de protecție și confort cu care este dotat GLE-ul de la Mercedes.

Faruri LED și sistemul de tracțiune integrală 4Matic, dar și spațiu la discreție atât pe bancheta din spate cât și în porbagaj (chiar și acel dinozaur din reclamă poate să încapă!) doar doar câteva dintre armele cu care SUV-ul premium luptă împotriva rivalilor pe șosea și în off-road. GLE-ul care joacă rolul principal în reclamă vine cu sistem opțional de prevenire a coliziunilor, care i-a adus anul acesta premiul IIHS Top Safety Pick.

Comentati?

Your email address will not be published.