Sofisticată și misterioasă ca un Mercedes

Tilda Swinton în Mercedes S-Class Coupe
,
3.91K 0

Câștigătoare a unui premiu Oscar, Tilda Swinton joacă rolul principal într-o reclamă Mercedes. Actrița promovează astfel show-rile de modă Mercedes-Benz, Colecția primăvară-vară 2015. Tilde spune că este fascinate de steaua germane în trei colțuri și își amintește că încă își mai tachinează cei trei frați după ce ea a fost prima din familie care a reușit să-și ia permisul de conducere din prima încercare.

 

Filmarea a avut loc în țara în care locuiește vedeta de la Hollywood, Scoția, într-un peisaj care pare ireal. Niciun cuvânt nu este rostit pe parcursul celor trei minute ale filmului regizat de Roe Ethride și gândit de artistul Haider Ackerman. Fostă vedetă în modă, actuală actriță, Tilda Swinton spune că automobilul is foarte “haute couture”.

Probabil că actrița sofisticată Tilda Swinton nu va mai primi încă un premiu Oscar pentru acest rol, dar vorbim, cu siguranță, despre una dintre cele mai misterioase reclame cu mașini filmate vreodată. “Un mister pe care nici măcar noi nu îl înțelegem”. Așa descrie actrița întâlnirea de gradul III cu automobilul german. Încearcă să descoperi misterul urmărind imaginile de mai jos:

 

Comentati?

Your email address will not be published.