Dragonul Mercedes-Benz S-Class Coupe de la Prior Design scoate foc pe nări

,
1.82K 0

Mercedes-Benz S-Class tunat de Prior Design reprezintă trecerea la nivelul următor pentru un entuziast al mașinilor puternice. Nu-i așa că ar arăta bine în fața casei? Nu mai bine ca pe șosea. Iar norocosul posesor ar putea să se ia la trântă în cai putere cu rivali pe măsură.

Prior Design a luat un Mercedes-Benz S-Class Coupe și a transformat mașina cu două uși într-o bestie veritabilă. Ușor de zis, greu de făcut? Aceștia au instalat pe mașină pachetul PD75SC, adăugând 20 de centimetri în lățime.

Mercedes-Benz S-Class Coupe Prior Design (7)

Ce mai are acum în comun cu versiunea de serie? Nu prea multe în ceea ce privește înfățișarea, pentru că aproape fiecare detaliu al mașinii a fost modificat. S-Class Coupe vine acum cu bare față și spate noi, cu o capotă mai agresivă, cu un difuzor de aer și – negreșit – un eleron uriaș.

Monstrul negru strălucitor aleargă acum pe jante forjate PD de 22 de inchi, care i se potrivesc perfect. Prior Design a echipat acest Mercedes-Benz S-Class Coupe cu o nouă evacuare din oțel inoxidabil, cu funcție de control a accelerației, pentru o coloană sonoră cum auzi doar în sălile de cinematograf.

La interior, șoferul și pasagerii sunt răsfățați cu piele Nappa și cu Alcantara, păstrând standardele de lux tipice brand-ului.

Nicio informație despre puere, dar cu sigurnață aceasta depășește forța unui S63 AMG standard, care oferă 577 CP grație motorului V8 de 5.5 litri, ce propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde.

Comentati?

Your email address will not be published.