Mercedes S 500 Plug-In Hybrid primește Certificat de Mediu

Mercedes-Benz S 500 Plug-In Hyrbid
,
1.47K 0

Primul model Mercedes-Benz plug-in hybrid a primit Certificat de Mediu, pupă ce a fost analizată îndeaproape compatibilitatea sa cu mediul a fost analizată de către TUV Sud, autoritatea pentru inspecții tehnice și testări.

Certificatul de Mediu este acordat în conformitate cu standardele ISO TR 14062 și este bazat pe evaluarea completă a ciclului de viață pentru modelul Mercedes-Benz S 500 Plug-In Hybrid, astfel că inspectorii au analizat cu atenție fiecare detaliu relevant pentru mediul înconjurător.

Practic, toate cele trei modele hibride Clasa S au certificate de mediu care documentează performanța modelelor de la stadiul de dezvoltare și până la reciclare, pe tot parcursul ciclului de viață al mașinii.

Un aspect important cu privire la certificatul de mediu a fost detaliul referitor la nivelul emisiilor de dioxid de carbon, înregistrat de Mercedes-Benz S 500 plug-in hybrid.

”De-a lungul întregului ciclu de viață, inclusiv producția, cei peste 300.000 de km parcurși și până la reciclare, putem observa avantaje clare în comparație cu S 500. Încărcarea externăpoate reduce emisiile de CO2 cu până la 43% (35 de tone). Cu ajutorul hidroenergiei regenerabile este posibilă chiar o reducere cu 56% (46 tone)”, se menționează în certificat.

Ca răspuns, oficialii Mercedes-Benz au explicat viziunea lor în legătură cu această nouă tehnologie  și cum va fi implementată ea în viitor.

”Noul Mercedes S 500 PLUG-IN HYRBRID reprezintă vârful strategiei noastre hibride. Oferă puterea și performanța unui V8, dar consumă la fel de puțin carburant ca un model compact – poate parcurge peste 30 de kilometric fără niciun fel de emisii. Concluzia este o combinație unică de lux, plăcerea condusului și compatibilitate cu mediul înconjurător.”

Comentati?

Your email address will not be published.