Regele șoselelor: Mercedes G-Class cu 645 CP de la G-Power

,
1.86K 0

Mercedes G-Class G 63 AMG nu e suficient? Atunci încercați acest Mercedes G-Class tunat de G-Power, care primește 74 CP în plus și jante țipătoare ultra-performante de 23 de inch.

 

g-power-g63-1Un G 63 AMG standard este dotat din fabrică cu un motor V8 biturbo de 5,5 litri. Modulul electronic Bi-Tronik 5 V1 montat de G-Power este conectat la unitatea de control a motorului, în așa fel încât informația captată de senzorii vehiculului este modificată anticipativ cu ajutorul unui microprocesor.

g-power-g63-6

Controller-ul standard al SUV-ului primește astfel informația modificată. Acolo, parametrii care determină puterea sunt stabiliți în funcție de această informație, iar rezultatul este puterea menționată de 645 CP. Pentru sprintul de la zero la 100 km/h, Mercedes G-Class G-Power are nevoie de 5,3 secunde, în timp ce aerodinamica și greutatea mare opresc bestia să nu zboare dincolo de 250 km/h.

g-power-g63-3

În plus față de plusul de putere, G-Power a binecuvântat acest Mercedes G-Class G 63 AMG cu un set de jante forjate Hurricane RR de 23 de inchi. Cu finisajul lor negru și designul cu spițe duble, cu anvelope ultra-performante de 305 / 35R23, jantele Hurricane RR subliniază caracterul sportiv al Mercedes-ului G-Power G 63 AMG. Prețul acestei combinații de jante și cauciucuri se ridică la 9.985 de euro. Modulul adăugat pentru creșterea puterii costă 6.898 de euro în plus.

 

Comentati?

Your email address will not be published.