Piloții fotomodele – Lewis Hamilton și Nico Rosberg pe un altfel de podium

,
1.09K 0

Piloții de Formula 1 sunt invidiați, printre altele, și pentru faptul că își pot lua peste două săptămâni de vacanță în august. Însă, pentru Lewis Hamilton și Nico Rosberg nu a fost doar stat la plajă și lenevit. Triplul campion mondial și dublul vicecampion mondial au devenit fotomodele pentru noua campanie Hugo Boss.

Lewis Hamilton și Nico Rosberg în aceeași camera fără să se ia la bătaie? Așa ceva chiar merită văzut! După ce s-au ciocnit de trei ori în ultimul an, cei doi piloți de la Mercedes-AMG PETRONAS au îngropat securea războiului. Cel puțin în timpul ședinței foto pentru marele producător de articole vestimentare. Cei mai buni piloți din Formula 1 promovează noua colecție “BOSS for Mercedes-Benz”.

Hamilton and Rosberg (3)

Nu veți vedea nici prea multe zâmbete în clipul care arată cum au decurs filmările, ci doar două fotomodele, două geci de piele și câteva anvelope e Formula 1.

Lewis Hamilton și Nico Rosberg și-au încheiat deja vacanțele. Britanicul a petrecut perioada dintre Marele Premiu al Germaniei și cel al Belgiei în Barbados, în timp ce neamțul s-a mutat temporar la Ibiza cu soția, fiica, pisica și câinele, parcurgînd, în tot acest timp, un program intens de antrenament.

Formula 1 revine weekend-ul acesta pe circuitul Spa-Francorchamps. Hamilton este liderul clasamentului, în timp ce Rosberg îl urmează la 9 puncte distanță.

Comentati?

Your email address will not be published.