Maybach-ul merge la Hollywood

,
1.54K 0

Avem un Mercedes-Maybach, apogeul luxului mobil. Și avem o duzină de baloane cu heliu. Ce facem cu ele? Le înghesuim în Maybach și vedem dacă limuzina poate să zboare?…

Exact asta a făcut fotograful Gray Malin când a primit steaua stelelor germane pe teritoriul stelelor filmului, Los Angeles.

A sărbătorit sosirea Maybach-ului bleuamrin aruncînd confetti, spunînd că abia așteaptă să ajungă în oraș. “E momentul să începem petrecerea”, spune el, în timp ce încearcă să introducă o duzină de baloane colorate în limuzină.

Maybach balloons

Dacă v-ați fi așteptat să vedeți un pasager îmbrăcat la costum și cravată în scaunele executive ale Maybach-ului, o să aveți o mică surpriză acum. Câinile familiei, care arată ca un cățel salvat de la adăpost, se lăfăie pe locurile din spate. Micuțul are destul spațiu să tragă un pui de somn în timp ce limuzina super luxoasă îi oferă o călătorie ca un legănat. Cea mai elegantă mașină din industria auto își răsfață pasagerii în orașul industriei filmului.

Maybach balloons

Artistul duce mașina, unde în altă parte, decât la plajă. Pe țărmul Oceanului Pacific, umple automobilul cu mingi de volei pe plajă. Oh, Doamne, să sperăm că nu sunt pline de nisip. Scaunele impecabile nu pot suporta asemenea tratament barbar.

Maybach balloons

Rulînd pe bulevardele din Malibu în căutare de distracție și aventură, Gray Malin ratează însă ocazia să dea nas în nas cu VIP-urile de la Hollywood care locuiesc în zona exclusivistă. Probabil că la rândul lor, se plimbă cu vreun Maybach prin însorita Californie.

La umbra dealului Hollywood, fotograful face un popas pentru un picnic. Nu ne-am fi așteptat niciodată ca asemenea limuzină să meargă într-un asemenea road trip, dar presupunem că astfel își demonstrează versatilitatea.

Maybach balloons

Destinația finală este aeroportul din Los Angeles. Dar Maybach-ul stă acolo unde îi ese locul: la Hollywood.

Aceasta este doar o perspectivă artistic-distractivă. Pentru una detaliată, dați click aici!

Comentati?

Your email address will not be published.