Alergînd după valuri – O călătorie inedită la bordul unui Mercedes-Benz GLC

,
1.22K 0

Mulți dintre dumneavoastră ați evadat la mare sau la munte de sărbători. Dar ce ați spune de o călătorie pe coasta californiană, la bordul unui Mercedes-Benz GLC? Dacă aveți de gând să alergați după valuri, placa de surf nu mai este suficientă. Aveți nevoie și de o mașină potrivită. Fotograful profesionist Morgan Maassen și surfer-ul amator Nole Cossart au pornit într-o călătorie prin California cu SUV-ul de la Mercedes.

După ce a înconjurat lumea în 300 de zile, fotograful și cameramanul Morgan Maasen a trecut la o aventură mai aproape de casă.

“Am zburat peste ghețari în Groenlanda, am fumat trabucuri în Cuba, am urmărit piguini în Africa de Sud și am navigat printre Insulele Virgine. Dar indiferent cât de exotice sunt acele locuri, nimic nu mă inspiră mai mult decât ce este la mine acasă, în California”, explaină Maassen.

Născut în Santa Barbara, California, Maasen nu poate sta prea multă vreme de natură. Orașele îl sufocă și îl epuizează, așa că are nevoie să se rupă total de civilizație, din când în când.

Mercedes-Benz GLC Chasing waves

“Sunt deosebit de curious, iar natura are toate răspunsurile pe care le caut. Drumurile de castă, munții uriași și marea sălbatică – le ador pet ate. California este pasiunea mea de o viață, este locul unde s-au înfiripat visele mele, un catalizator pentru creația mea – aici mă simt eu însumi cu adevărat”, spune fotograful.

Prieteni de o viață, Morgan Maasen și omul care este pe jumătate cowboy, pe jumătate surfer, Nole Cossart, au pornit într-o călătorie în statul care le este casă, California. Au mers în zig-zag, când pe coastă, când spre interiorul continentului, au condus prin munții Santa Ynez, au mers la pas prin Pădurea Los Padres, au traversat dunele de la Point Reyes și și-au continuat drumul de-a lungul coastei Big Sur, despre care californienii spun că este unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume.

Mercedes-Benz GLC Chasing waves

SUV-ul lor de încredere, Mercedes-Benz GLC, le-a asigurat confortul și siguranța. O mașină care reprezintă promisiunea că vor ajunge acasă cu bine.

“Am înotat cu balenele, am dormit sub cerul liber plin de stele și am alunecat de-a lungul valului perfect. Dar am fost la un pas să mă înec în Australia și am fost înconjurat de rechini în Bahamas. Am trăit aceste experiențe, care m-au ajutat să cresc, să mă maturizez cu fiecare moment de bucurie și de luptă”, povestește Massen.

 

Source: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.