Parfumul Mercedes-Benz miroase a lux

Noile arome Mercedes-Benz
,
3.74K 0

Mercedes-Benz pune stilul pe primul loc. Producătorul auto aduce în prim plan noua sa colecție de parfumuri și își numește aromele inovatoare și futuriste. “Vă inspiră să aspirați la mai mult, să visați la lucruri impossibile”, spun ei.

Mercedes-Benz vine cu un concept unic de lux. Armoele au fost create de cinci dintre cei mai talentați maeștri parfumieri de la Firmenich, un prestigios producăor internațional de parfumuri, cu sediul în Elveția. Cinci maeștri, cinci arome, cinci culori, fiecare pentru fiecare familie olfactivă, începînd de la cel mai fresh parfum până la cel mai intens.

Parfumul Mercedes-Benz

  • Energetic Aromatic (creat de maestrul Annie Buzantin) este un amestec pur și revitalizant de pară și grapefruit, intensificat de arome fructate, dar estompate, ale coacăzelor negre.
  • Pure Woody (creat de maestrul Harry Fremont) oferă acorduri rafinate și originale de măr, nucșoară și ghimbir. “Este o eleganță concentrate, o chintesență a lemnului, simbol șic, clasic”, spune însuși creatorul parfumului.
  • Black Leather (conceput de Honorine Blanc) aduce în prim plan accente de patchouli, rășină de labdanum și note de chihlimbar, combinate cu acel copleșitor caracter al pielii naturale.
  • Infinite Spicy (conceput de Olivier Cresp) pornește de la aromele parfumate ale anasonului și ale coriandrului. “Un parfum vibrant îndrăzneț, care se menține ore întregi”, spune Olivier Cresp.
  • Addictive Oriental (creat de Alberto Morillas) vine cu o cascadă de aromă de lămâie amestecată cu esență de mentă, intensificată cu accente de Paradisone. O prospețime diafană de levănțică și lemn de cașmir face acest parfum – așa cum spune creatorul său – “o aromă magică, ce are accente de modernitate.”

O colecție de senzații exclusive, spun cei de la Mercedes-Benz. Prețurile variază între 53 de euro pentru Eau de Toilette 50 ml și până la 70 de euro pentru recipientul de 100 ml.

Și nu este prima data când Mercedes-Benz face ceva pentru aceia care văd stilul și dincolo de mașini. Producătorul german a lansat și oja care îi poartă numele. Două ediții speciale, una pentru modelul A-Class 2012 și alta pentru lansarea CLA în 2014, pot vopsi unghiile doamnelor în nuanțe asemănătoare celor folosite pe caroseria mașinilor Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.