GENEVA LIVE: Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake (VIDEO)

,
1.68K 0

 Standul Mercedes de la Geneva a avut plăcearea să găzduiască noul vârf de gamă CLA și anume CLA 45 AMG Shooting Brake. Noul model oferă performanță AMG de top, la care se adaugă caracterul practic al unui break.

Pe hârtie, portbagajul unui Shooting Brake este la fel de mare ca al unui Audi A4 Avant sau al unui BMW Seria 3 Touring. Portbagajul are o capacitate totală de 495 de litri care poate fi mărită cu 100 de litri, ajustând bancheta din spate într-o poziție verticală „cargo”. Pachetul opțional Load Compartment permite poziționarea verticală a banchetei spate, iar volumul de încărcare crește astfel cu 100 de litri. Atunci când scaunele se pliază ai la dispoziție 1.354 litri de spațiu, dar linia plafonului va face dificilă încărcarea bagajelor voluminoase.

Puterea provine de la același motor supraalimentat cu 355 CP pe care îl regăsim și sub capota fratelui său în patru uși. Unitatea își revendică acum titlul de cel mai puternic motor de 2 litri din lume. Cutia de viteze automată în șapte rapoarte se regăsește și pe CLA 45 AMG sedan. Cutia de viteze în șapte rapoarte dispune de modurile Eco, Sport și Manual.

Panoul de bord a fost preluat de la limuzina CLA și oferă acum toate dotările de lux specifice Mercedes-Benz. De asemenea, vom vedea ecranul stil iPad, care a devenit a devenit deja sinonim cu brandul în sine, la care se adaugă schimbătorul de viteze montat pe coloana de direcție și volanul voluminos din piele.

DSC04547

Atunci care este verdictul? Se conduce exact ca un CLA, cu mai mult spațiu la dispoziție, iar prețul îți transmite clar că trebuie să plătești în plus pentru aspect.

Comentati?

Your email address will not be published.