Accidentul șocant al lui Mercedes-AMG GT provocat de un C 63 S nebun

,
1.1K 0

Cu siguranță, acesta nu este primul accident în care este implicat un Mercedes-AMG GT. Dar este, în mod cert, cel mai șocant! Noua mașină sport de la Daimler a fost distrusă complet în urma unei coliziuni cu un C 63 S, pe o pistă deloc aglomerată din Africa de Sud.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o cascadorie liniștită care implica un slalom pus în scenă de AMG pentru clienții fideli, pe circuitul Zwartkops, s-a încheiat tragic. Accidentul a avut loc după ce GTul galben a pierdut ritmul și a distrus întreaga coregrafie, din această cauză, Mercedes-ul AMG C 63 S lovindu-l în plin.

Cele două mașini ar fi trebuit să zboare, pur și simplu, una pe lângă cealaltă. În schimb, au părăsit pista dezmembrate, fiind declarate pe loc daună totală. Deși ritmul montajului nu pare să o arate, accidentul a fost unul destul de dur, celula de siguranță a Mercedes-ului AMG GT fiind deformată, airbag-urile laterale sărind și ele în urma impactului.

Grație celor de la Zero2Turbo, care au făcut rost de această filmare, am băgat la cap câte ceva despre sincronizare și disciplină. Asta doar dacă nu vrem să devenim vedete internaționale pe youtube și tampon pentru ceea ce reprezintă poate cel mai tare supercar tânăr din segment.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, piloții fiind protejați în capsulele lor de către șasiurile ultra rezistente (a se citi “sigure”) ale celor două minuni de la Affalterbach.

Comentati?

Your email address will not be published.