Ediții speciale pentru modele speciale: E-Class Coupe și Cabrio

Mercedes-Benz E-Class
,
1.44K 0

Mercedes-Benz începe toamna în forță. Două noi ediții speciale E-Class Coupe și E-Class Cabriolet sunt gata să ajungă pe șosele. Sport Edition și V8 Edition vor fi expuse la Frankfurt, la salonul auto care începe astăzi.

E-Class Coupe și Cabriolet Sport Edition vin cu elemente dinamice amplificate atât tehnic, cât și din punct de vedere al design-ului. Un șort frontal cu prize de aer distinctive, o lamă lucioasă pe grila radiatorului cu inserții cromate și linii laterale solide fac mașinile să arate mai fioros pe drum.

Și vorbind despre drum, șoferii din spatele modelelor E-Class nu-și vor mai putea dezlipi ochii de la șorțul spate cu aspect de difuzor, de la buza spoiler-ului AMG și de la sistemul dublu de evacuare cu două țevi trapezoidale. Cine ar mai depăși o mașină care arată atât de bine? Poate doar dacă vrea să o vadă și din față.

Suspensia sport AGILITY CONTROL, cu setări sport ale amortizoarelor și arcurilor, garantează o dinamică amplificată la condus. Jante AMG exclusive din aliaj ușor, de 18 inchi, discuri de frână perforate, etriere cu inscripția “Mercedes-Benz”, dar și branduirea cu “Sport Edition” de pe aripi completează look-ul E-urilor.

La interior, scaune multicontur îmbrăcate în piele nappa neagră cu accente și cusături gri și albastre îi vor fermeca pe șofer și pe pasageri. Combinații de piele neagră sau bej sunt, de asemenea, disponibile.

Un volan multifunctional în trei spițe, îmbrăcat în piele, padele argintii pe volan pentru schimbarea vitezelor și pedale din oțel inoxidabil mat le conferă modelelor Clasei E un caracter extra sportiv.

Pentru a face aceste ediții speciale Coupe și Cabriolet și ușor de recunoscut, o vopsea albastru metalizat le este rezervată în exclusivitate.

V8 Edition, care duce modele Coupe și Cabriolet la nivelul următor în ceea ce privește stilul și exclusivismul, are la bază versiunile E 500 Coupé și E 500 Cabriolet, ambele cu 300 kW/408 CP.

V8 Edition oferă un pachet unic de elemente deosebite. La exterior, vorbim despre o vopsea gri titaniu, jante AMG multispițe de 19 inchi, din aliaj ușor, și inscripția

“V8 Edition” pe aripilie laterale ale modelelor.

Suspensia sport AGILITY CONTROL garantează o dinamică hiperactivă la condus.

Comfortul este asigurat de scaunele multicontur oferite șoferului și pasagerului din față, cu suport lombar în 4 poziții și cu funcție de memorie. Funcția PRE-SAFE® oferă siguranță superioară pentru pasagerul din față și pentru șofer.

Design-ul deosebit și o senzație pe măsură sunt asigurate de tapițeria din piele nappa în nunațe de porțelan și roșu, prezentînd cusături contrastante.

Consola central și panoul de bord sunt, de asemenea, îmbrăcate în piele nappa, acestea prezentînd cusături în nunațe de porțelan și roșu. Inscripția “V8 Edition” stă și ea la loc de cinste pe aceste automobile.

Sistem de integrare a smartphone-ului

Odată cu lansarea celor două ediții speciale, Mercedes-Benz doteză toate modelele E-Class Coupé și Cabriolet cu sistem de integrare a smartphone-ului în sistemul multimedia Apple® CarPlay® (pentru utilizatorii de iPhone®) și MirrorLink®.

La fel de nouă este funcția Live Traffic Information pentru unitatea Audio 20 CD cu Garmin® MAP PILOT, disponibilă și pentru vehiculele dotate cu sistemul COMAND Online.

Comentati?

Your email address will not be published.