Strigător la cer! Un Mercedes strivit de copac în Spania

,
1.34K 0

Priviți în jur cu atenție atunci când parcați, să nu cumva să fie vreun copac fragil în jur care, după o furtună, v-ar putea trimite mașina direct la fiare vechi. Sau cel puțin, verificați prognoza meteo. Un bărbat din Spania nu a făcut nici una, nici alta. Așa că noul său Mercedes a fost strivit de de un copac. Mașina este acum bucăți, iar el este devastat.  

Nu, nu, nu! Înainte să cădeți în depresie, citiți până la final! Acesta este doar scenariul unui spot publicitar, așa că, pe platoul de filmare, nicio mașină nu a fost avariată.

Pentru a atrage un nou sector de clienți și pentru a avea parte de atenția tinerilor, în mod special, Mercedes-Benz Spania a lansat noua campanie de promovare, care îl are în rolul principal pe actorul Raul Arevalo. În reclama care se difuzează sub sloganul “Urmează-ți steaua”, acesta joacă dublu rol. Este un lord de vârstă mijlocie, care poartă o perucă pudrată, dar și un tânăr care își găsește mașina făcută praf de un copac prăbușit.

Spotul se difuzează în pe canalele TV din întreaga Spanie. Nu este prima dată când Mercedes apelează la personaje populare pentru reclamele sale. Regizorul spaniol Alex de la Iglesia și actrița Maribel Verdu au apărut și ei în spoturi publicitare care promovau mașina cu stea în frunte.

Se pare că această campanie și-a atins ținta, pentru că Mercedes este unul dintre liderii pieței premium în Peninsula Iberică.

Comentati?

Your email address will not be published.