Gonind după Atlantic într-un Mercedes-Benz B-Class

Mercedes-Benz B-Class în Algarve
,
1.78K 0

Algarve este destinația perfectă pentru a fugi atât de gerul iernii, cât și de zilele caniculare de vară. Clima transformă zona într-o locație minunată pentru o evadare. Iar dacă evadarea se face cu un Mercedes-Benz B-Class, totul pare pare perfect, nu-i așa?

Ritmul vieții este cu totul altul în Algarve, pe țărmul Oceanului Atlantic. Timpul curge mai încet, mașinile rulează mai liniștite pe tărâmul cu 300 de zile însorite pe an. Zilele pline de strălucire, bucătăria locală, plajele sălbatice și, mai presus de orice, drumul de coastă, le dau călătorilor senzația de libertate și aventură. Toate acestea fac parte din parcul national protejat prin lege.

În sud-vestul Europei, călătorii merg mai departe pe drumurile umbrite de eucalipți, cu Mercedes-Benz B-Class, pentru a parca nu departe de plajă, chiar lângă ocean.

Mercedes-Benz B-Class

Celebră pentru că este punct de întâlnire pentru surferii din lumea întreagă, locația vine la pachet cu vânturi atotputernice, stânci abrupte și valuri după valuri, unele atingînd chiar 15 metri înălțime pe timp de iarnă.

Înapoi pe drumul spre Algarve, pasagerii și Mercedes-ul se opresc să vadă uriașul Baraj Arade, care controlează proviziile de apă pentru întreaga zonă.

Nu departe de baraj, mirosul de citrice devine copleșitor. Lămâi și portocali flanchează drumul șerpuit de munte.

Mercedes-Benz B-Class

Pe seară, călătorii se îndreaptă spre fortăreața Silves, construită între secolele IX și XII, pentru că vor să ducă mașina în fosta capitală a provinciei Algarve, denumită odinioară “Bagdadul Vestului”. Îndrăznim să sărim peste partea delicioasă a aventurii, pentru ca dumneavoastră să citiți despre bucătăria portugheză direct de pe site-ul care ne-a oferit această poveste frumoasă.

Și gonind după soare la răsărit, înapoi pe plajă. Aventura de 48 de ore în Algarve se încheie aici.

 

Comentati?

Your email address will not be published.