Kevin Hart și al său Mercedes-Benz SLS AMG

,
1.48K 0

Kevin Hart, unul dintre cei mai faimoși comedianți americani, a fost surprins recent la volanului supercarului său, un superb Mercedes-Benz SLS AMG.

Kevin Hart și-a făcut o intrare de superstar într-un Mercedes-Benz SLS AMG la evenimentul Inaugural Los Angeles Fatherhood Lunch, care a fost găzduit de Jerry Seinfeld la restaurantul The Palm din Beverly Hills, California. Kevin Hart purta un tricou polo cu leopard print de la Saint Laurent, jeans Balmain negri și o pereche de sneakers tot de la Saint Laurent.

Kevin-Hart-Mercedes-Saint-Laurent-shirt-sneakersAșa cum știm cu toții, când vine vorba despre cei bogați și celebri, majoritatea preferă mașinile electrice, hibride sau plug-in hybrid, în încercarea de a promova mașinile ecologice. Imaginea de staruri care protejează mediul înconjurător atârnă mai mult decât orice, iar majoritatea încearcă să influențeze comportamente de cumpărare. Cu toate acestea, din când în când mai apare câte un artist care se abate de la regulă, iar în această categorie îl includem și pe Kevin Hart, care este fericitul posesor al unui Mercedes-Benz SLS AMG, un supercar finisat într-un negru atrăgător.

Mercedes-Benz SLS AMG a ieșit din producție anul trecut pentru a face loc noului model mai mic și mai ieftin, Mercedes AMG GT. SLS AMG a fost fabricat în Sindelfingen, Germania și a fost disponibil în două versiuni, coupe și roadster. Puterea provenea de la un motor V12 de 6.2 litri care producea 563 CP și un cuplu de 650 Nm.

Micuțul comedian pare foarte atașat de brandul Mercedes-Benz, pentru că de cele mai multe ori este surprins conducând cealaltă mașină, un Mercedes-Benz G63.

Comentati?

Your email address will not be published.