Cum arată Mercedes-AMG GT Shooting Brake în viziunea unui artist

Mercedes-AMG GT Shooting Brake - simulare digitală
,
1.42K 0

Artistul grafic Rain Prisk din Estonia a desenat pe calculator câteva modele shooting brake care au la bază mașini sport reale. Printre acestea se află și Mercedes-AMG GT Shooting Brake.

Site-ul revistei Auto motor und sport, www.auto-motor-und-sport.de, a publicat câteva versiuni shooting brake ale unor mașini sport actuale, toate fiind rodul imaginației unui artist.

Shooting Brake, în descrierea britanică originală, este o mașină break sport cu două uși și cu hayon. Câteva dintre modelele shooting brake reprezentative din ultimii ani sunt BMW M-Coupe, avînd la bază prima generație BMW Z3, și Ferrari FF.

Și Mercedes a găsit o interpretare pentru shooting brake cu o caroserie cu patru uși și un design de break cu un hayon practic. Menționăm aici CLS Shooting Brake și CLA Shooting Brake.

Artistul grafic Rain Prisk din Estonia și-a imaginat câteva mașini shooting brake avînd la bază BMW i8, Nissan GT-R sau Mercedes-AMG GT.

Habar nu avem cum va arăta viitorul AMG GT4 2+2, planificat de către AMG pentru 2018, dar AMG GT-ul Shooting Brake desenat de Rain Prisk arată senzațional. Și un Mercedes-AMG GT Shooting Brake 2+2 arată mai sportiv decât un coupe 2+2 tradițional.

Rain Prisk are nevoie de 3-4 ore de muncă pentru a converti o mașină sport într-un shooting brake. Artistul are și o pagină de Facebook, unde puteți găsi alte simulări digitale reușite. Rain Prisk modifică mașini pe calculator de când avea 13 ani. Artistul grafic, care este acum în vârstă de 24 de ani, ar vrea să-și transforme pasiunea în profesie.

Vă prezentăm aici Mercedes-AMG GT Shooting Brake, modelul imaginat de Prisk și publicat de către www.auto-motor-und-sport.de. Puteți vedea aici întreaga galerie foto.

Comentati?

Your email address will not be published.