Sprinter sprintează către cea de-a 20-a aniversare cu o ediție specială

,
1.33K 0

Mercedes-Benz pune pe șosele o ediție specială Sprinter, pentru că una dintre cele mai populare van-uri își sărbătorește cea de-a 20-a zi de naștere.

Doar 1200 de vehicule ediție specială vor vedea lumina zilei și vor purta insigna care face referire la această ocazie specială, “Sprinter 20”. Vehiculele vor beneficia de un pachet de accesorii special.

Aer condiționat, navigație prin satelit, un scaun Driver’s Comfort cu o cotieră și o grilă cromată vor fi dotări standard, în ciuda faptului că ediția specială costă doar cu 1 064 euros mai mult ca vehiculul standard. În mod normal, acest pachet ar putea fi achiziționat pentru aproximativ 2 830 de euro.

Istoria van-ului Sprinter a început cu mult timp în urmă, modelul fiind lansat în aprilie 1995. De atunci, a devenit unul dintre cele mai populare vehicule comerciale.

Steve Bridge, Director General la Mercedes-Benz Vans, a declarat: “Mercedes-Benz construiește van-uri încă din 1896 și a fost un pionier al noilor standarde în ceea ce privește siguranța, de-a lungul timpului, iar Sprinter-ul a fost mereu un lider în acest domeniu. De la introducerea ESP în 1995, apoi oferirea unui airbag pentru șofer începînd cu anul 2000, urmînd lansarea Crosswind Assist în 2013, iar recent, am devenit primul producător din lume care să-și echipeze toate van-urile noi cu abțibildurile Rescue Assist QR. Și cu siguranță, nu ne vom opri aici.”

Comentati?

Your email address will not be published.