Mercedes-Benz GLC ar putea fi dezvăluit oficial în iunie

Mercedes-Benz GLC
,
1.55K 0

Lansarea lui Mercedes GLC este programată pentru luna iunie, susține blogul german Mercedes-Benz Passion. Această informație pare plauzibilă, în lumina recentelor fotografii spion care arată o rată rapidă de dispariție a camuflajului prezent pe prototipurile GLC.

VEDEȚI AICI NOUL GLC UȘOR CAMUFLAT.

Cunoscut sub numele de cod X253, succesorul mai aerodinamic al GLK-ului va fi bazat pe structura modulară a actualului C-Class. Cu un design inteligent, GLC împrumută elemente familiare de design, tipice modelelor Mercedes, de la rudele sale mai recente, C-Class și S-Class. Așadar, profilul pătrățos va fi înlocuit de linii mai arcuite și de un plafon mai înclinat.

Noul Mercedes-Benz GLC primește și un ampatament mai lung, o gardă la sol mai joasă și un ecartament mai mare, cu puntea față împinsă înainte, toate în numele unui caracter dinamic superior. Noul GLC va fi disponibil și în versiune cu volan pe dreapta. Un ampatament mai mare înseamnă, de asemenea, un spațiu interior mai generos pentru ocupanți.

Gama de motorizări o va imita pe cea de la C-Class. Așadar, vor fi oferite unități cu patru și șase cilindri și o versiune plug-in hybrid ‘GLC350’ – același sistem de propulsie folosit la versiunea eco C-Class, acesta combină un motor pe benzină turbo de 2 litri și 211 CP cu un motor electric de 60 kW, pentru o autonomie electrică de 30 km.

Mercedes-Benz GLC va ajunge în showroom-uri în această toamnă, după lansarea sa care ar trebui să aibă loc în iunie. Un GLC Coupe sportiv este așteptat să se alăture gamei nu mai târziu de 2017.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.