La modă printre vedete: Mercedes-Benz Sprinter. Mayweather, Justin Bieber și Will Smith au câte unul

Mercedes-Benz Sprinter
,
1.97K 0

Am vrea să știm cam câte Mercedes-uri are Floyd Mayweather. Dar aceasta este o informație care nu este disponibilă nici chiar pentru proprietar. probabil că le-a pierdut șirul pe al 20-lea model. Și Mayweather și-a mai luat un Mercedes. A dat 300 000 de dolari pentru un Sprinter personalizat.

Nu degeaba i se spune “Moneymaker” (“Fabrica de bani”). V-am arătat săptămâna trecută, mașina specială a lui Floyd Mayweather, un Mercedes-Benz S-Classs din 1996. Dar acum duce transportul la un alt nivel, achiziționînd un van nebunesc de luxos. Sprinter-ul, configurat special pentru campionul mondial la cinci categorii și dotat cu televizor de 55 de inci și bar, tocmai i-a fost livrat la vila sa din Las Vegas, de către Fusion Luxury Motors din Los Angeles.

Iar televizorul și barul nu sunt totul. Un sistem de sunet de ultimă oră, scaune încălzite cu funcție de masaj ca la Maybach și un sistem special de iluminare a cabinei transformă un van obișnuit într-un yacht de petreceri.

Dar cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari, cele 300 000 de dolari cheltuite pentru Mercedes-Benz Sprinter sunt doar mărunțiș.

Spațiul din interiorul a ceea ce el numește “Land Yacht” (“Yacht pentru șosele”, îi putem zice), îi va oferi momente de relaxare înainte de cea mai așteptată luptă a ultimului deceniu: Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao, pe 2 mai, în Las Vegas.

Un Sprinter pentru Bieber

Cu siguranță, Sprinter-ul este la modă printre vedete. Cântărețul care a frânt inimile adolescentelor din lumea întreagă, Justin Bieber, are și el câteva.

Artistul hip hop pe care îl tot auzim de două decenii, Snoop Doggy Dog, și-a transformat Sprinter-ul într-un club de noapte și studio de înregistrări.

Iar Will Smith se simte ca Prințul din Bel Air în propriul van Mercedes. Toți aceștia au cheltuit aproximativ jumătate de milion de euro pentru mașinile personalizate de compania cu sediul în California, Becker Automotive Design.

 

Comentati?

Your email address will not be published.