Vision Mercedes-Maybach 6 a pornit la drum

Primul video
,
1.41K 0

Premiera exclusivistului Vision Mercedes-Maybach 6, coupe-ul de lux de la Mercedes, a aprins spiritele. Liniile etreme și caracteristicile îndrăznește se regăsesc în mașina care este o proiecție a elementelor retro în viitor.

“Coupe-ul nostru fermecător, Vision Mercedes-Maybach 6, reprezintă luxul contemporan fundamental. Este și ‘fierbinte’, și ‚rece’ în același timp”, a declarat Gorden Wagener, șeful departamentului de Design de la Daimler AG, înainte de a arăta conceptul publicului larg.

Oglinzile scandalos de înguste sunt, de fapt, camera video și sunt amplasate pe aripile siluetei de aluminiu. “Yachtul” de lux a scăpat acum pe uscat, un clip de două minute arătînd primele imagini cu cei șase metri de “wow” alergînd pe drumuri de coastă. Mașina tocmai a ajuns pe șosea, dar va ajunge vreodată pe liniile de asamblare?

Atât rational, cât și emotional la interior, coupe-ul Maybach vine finisaj din piele și o gamă de culori relaxantă, care subliniază inovațiile digitale aflate la bord. Podeaua este acoperită cu lemn de ulm într-o nuanță deschisă, care amplifică senzația de lux oferită de mașina cu emisii zero, care are nevoie de numai 5 minute la priză pentru a-și prelungi autonomia cu 100 de kilometri.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.