Noul E-Class – Nu se întâmplă nimic

,
1.34K 0

Noul E-Class cu Intelligent Drive se asigură că nu se întâmplă nimic rău. Cea mai recentă campanie care promovează “Capodopera inteligenței” aduce în prim plan sistemele PRE-SAFE® Impulse Side și PRE-SAFE® Sound prin intermediul a două filme cu un scenariu original.

Cele două clipuri explică modul în care cele două sisteme funcționează în eventualitatea unui accident și o fac într-un stil amuzant. Scenariul aduce pe ecrane un tată alături de fiul său, așteptînd pe malul lacului Loch Ness in Scoția, apariția celebrului monstru din lac. Decorul este unul tipic scoțian: plouă, iar cimpoaiele nu fac decât să amplifice atmosfera tipic locală. Și totuși nu se întâmplă nimic. Poate pentru că noul E-Class identifică pericolul și acționează în consecință?

Noul E-Class (6)

Noul E-Class dotat cu PRE-SAFE® Impulse Side și PRE-SAFE® Sound oferă protecție în caz de accident ca niciun alt vehicul construit până la ora actuală, spun șefii de la Mercedes.

“Nicio altă mașină din clasa business nu este la fel de inteligentă ca E-Class. În film, arătăm avantajele celor două tehnologii ultra inteligente pentru protecția șoferului și a pasagerilor într-un mod distractiv “, spune Dr. Jens Thiemer, vicepreședinte Marketing de la Mercedes-Benz.

Sistemul PRE-SAFE® Sound declanșează un mecanism natural care previne eventualele daune provocate auzului, așa cum demonstrează gongul și cățelul cu urechi uriașe din reclamă.

Cât despre PRE-SAFE® Impulse Side, sistemul împinge ocupanții limuzinei cât mai departe de zona de impact, atunci când detectează situația unui accident iminent. În film, o minge de bowling pare gata să lovească un ou care “poartă” centura de siguranță.

Reclamele vor rula pe posturile TV din întreaga lume, dar și pe rețelele de socializare.

Comentati?

Your email address will not be published.