E timpul pentru IAA 2015!

,
1.58K 0

Presa a ieșit din scenă și în locul jurnaliștilor, intră acum publicul. IAA 2015 începe la Frankfurt pentru vizitatori, iar vicecampionul mondial din Formula 1, Nico Rosberg, le dă de înțeles că ar fi cazul să se grăbească. Așa cum o face și el.

Pilotul Mercedes-AMG Petronas rulează prin Frankfurt la bordul unui monopost de Formula 1. Iertați-l, se grăbește. Dar mai întâi, face o scurtă oprire la magazinul Hugo Boss pentru a-și schimba costumul de curse cu unul elegant. Dar la ieșire, constată că monopostul său a dispărut. Are, în schimb, la dispoziție, o mașină cu ADN de curse, Mercedes-AMG GT S. Pilotul activează modul Race, iar ce urmează este simplu de intuit.

Chiar dacă vă grăbiți, vă rugăm să nu conduceți ca el!

Rosberg coboară din Mercedes-ul său AMG GT S după o serie de derapaje și după câteva linii drepte pe bulevardele din Frankfurt, parcurse cu pedala la podea. Dar ajunge la timp. La timp pentru ce? Pentru salonul auto, bineînțeles. Începe IAA 2015.

Mercedes-Benz expune peste 70 de vehicule în peste 9 000 de metri pătrați de spațiu expozițional într-o structură uluitoare. Printre mașini, puteți găsi S-Class Cabriolet, C-Class Coupe, smart fortwo cabrio și GLC, vehicule care apar pentru prima oară în public.

Salonul auto trage cortina duminica viitoare, pe 27 septembrie.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.