Smart fortwo: cea mai mică mașină pare atât de mare în America!

Reacția americanilor care au urcat într-un smart
,
1.54K 0

“Wow, ce mare e!” Acesta a fost primul feedback primit din partea americanilor care au urcat într-un smart fortwo pentru prima oară în viața lor. Mercedes-Benz a plecat la San Francisco pentru a le oferi unor pietoni norocoși o plimbare cu smart-ul electric.

Echipa Mercedes-Benz a invitat orice pieton întâlnit pe străzile din San Francisco să ia un loc în micuța lor mașină. Pietonii au avut ocazia să experimenteze ei înșiși minusculul fortwo într-unul dintre cele mai mari orașe din Statele Unite. Urmăriți reacțiile lor atunci când au făcut cunoștință cu piticania de smart, în timpul unei călătorii de-a lungul coastei Pacificului, cu celebra închisoare Alcatraz făcînd parte din peisaj!

“N-am mai mers niciodată cu un smart”, “E mult mai mare decât mi-am imginat vreodată!”, “O ador!” sau simplul și foarte relevantul “Wow!” au fost reacțiile oamenilor imediat după ce au luat un loc în cea mai mică mașină construită vreodată de Mercedes. Nu și-au imaginat niciodată că cea mai mică mașină care a pus vreodată piciorul (sau roțile) pe continental american poate oferi atât spațiu la interior. Când urci într-un smart, pur și simplu, te îndrăgostești de el, spun cei de la Mercedes-Benz.

Dar fiți pe fază! Un nou puști și-a făcut apariția în oraș! Se spune despre el că ar fi mai simpatic, mail at și mai prietenos. Smart-ul nou-nouț este pregătit pentru străzile din San Francisco și din orice metropolă în care spațiul de parcare este la mare căutare. Smart-ul oferă călătorii cu stil. Un design minimalist și sisteme de siguranță care îl ajută să nu tremure (la propriu și la figurat) în fața monștrilor americani cum ar fi Mustang sau Camaro.

Nu noi suntem cei care am dus smart-ul în Statele Unite. În schimb, i-am dat un test de rezistență. Am pus cea mai mică mașină față-n față cu cea mai mare clădire politică din Europa, Palatul Parlamentului. Bucurați-vă de o călătorie prin București, între capitalism și traditionalism.

Comentati?

Your email address will not be published.