ÎN DIRECT DE LA NAIAS. Un tur video live al stand-ului Mercedes-Benz de la Detroit

,
1.45K 0

Mercedes-Benz a strălucit la NAIAS 2016. Standul companiei a fost gazdă pentru întreaga gamă de modele, dar și pentru cele mai recente concepte, arătînd cum vor sta lucrurile pe viitor. VĂ INVITĂM SĂ FACEȚI UN TUR LIVE ALĂTURI DE NOI.

Haideți să începem cu vedeta, nimeni altul decât noul Mercedes-Benz E-Class 2017. Noua limuzină business ridică ștacheta pentru toți rivalii săi, dar este ideală și pentru aceia care își doresc un computer care funcționează aproape independent și, în același timp, o limuzină cu un design cu personalitate, putere și lux interior pe măsură.

Totul este nou și inovator, începînd cu structura ultraușoară și coeficientul aerodinamic record de 0,23 și până la display-urile mari de 12,3 inchi care domină bordul. Apogeul noii game E-Class este noul motor diesel de 2 litri (nume de cod OM654), care vine în două versiuni: 110 kW / 150 CP pentrue E 200 d (nu va fi disponibil în momentul lansării) și 143 kW / 195 CP pentru E 220 d. AFLAȚI AICI TOTUL DESPRE NOUL E-CLASS.

Mercedes-Benz at the NAIAS, Detroit 2016 mașini de vis

E-Class nu a fost singurul automobil care a întors capete la Detroit. Limuzinei business de la Mercedes i s-a alăturat roadster-UL SLC facelift, care a primit un design nou și o experiență multimedia pe măsură. Mercedes-Benz aduce noutăți și în gama de modele, începînd cu modelul entry-level SLC 180 și mergînd până la vârful de gamă super sportiv Mercedes-AMG SLC 43, care vine cu transmisia automată 9G-TRONIC ca dotare standard. MAI MULTE DESPRE PLUSUL DE PUTERE PRIMIT DE SLC, AFLAȚI AICI.

Mercedes-Benz at the NAIAS, Detroit 2016 mașini de vis

Mercedes a aniversat 130 de ani de la venirea pe lume a automobilului cu o ediție limitată Mercedes-AMG S 63 Cabriolet, care poartă numele Edition 130. Doar 130 de vehicule vor fi puse la dispoziția fanilor Mercedes, onorîndu-i astfel pe Carl Benz și Gottlieb Daimler, cei care au inventat automobilul în 1886, punînd bazele mașinilor moderne, așa cum le știm în zilele noastre. Printre detaliile distincte care decorează ediția specială Mercedes-AMG S 63 Cabrio, cu nivelul său exclusivist garantat, regăsim vopseaua specială lucioasă “alubeam silver”, acoperișul din textil roșu Bordeaux și jantele de 20 de inchi cu 10 spițe și cu margini ultra-lucioase. AFLAȚI AICI TOATE DETALIILE DESPRE Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130.

Comentati?

Your email address will not be published.