În jurul lumii cu o marionetă și cu un Mercedes-Benz 280SEL

,
1.54K 0

Pare bizar și amuzant, dar regizorul de sunet Michel Gaubert o ia în serios. A angajat o marionetă pe post de asistent și acum străbate lumea-n lung și-n lat la bordul unui Mercedes-Benz 280SEL alături de “Micul Michel”. Totul se întâmplă în cel mai recent clip din seria Mercedes-Benz Fashion Creatives.

Urmărindu-i împreună, ați putea crede că sunt tată și fiu. Sau… doar un personaj bizat care plimbă o păpușă peste tot. “Mini-Gaubert” are stilul părintelui său și pare să fie un extraordinary partener de conversație. Chiar și atunci când cei doi se contrazic.

Mercedes-Benz 280SEL

“Vi se pare ciudat că asistentul meu este o marionetă? Nici nu știu ce înseamnă ciudat. Care este definiția ciudățeniei?”, întreabă retoric Michel Gaubert.

“Este ciudat că ai vrut să mă ascunzi, să nu mă vadă nimeni. Ai vrut să păstrezi secretul existenței mele”, este replica păpușii.

“Nu este adevărat, nu am încercat să păstrez secretul!” Dar când niște fete frumoase își fac apariția în preajma lui, regizorul își împinge asistentul în portbagajul Mercedes-ului său din 1970, pentru ca acesta să nu fie zărit.

Mercedes-Benz 280SEL

“Micul Michel” scoate în evidență geniul stăpânului său. “Eu încerc mereu să fac ce face Michel, dar el înțelege lumea modei, eu nu prea o înțeleg.”

“Are nevoie de timp să se obișnuiască puțin cu lumea modei”, spune regizorul, lăudînd însă stilul marionetei care îl imită perfect pe al său. În tot acest timp, Gaubert își ține asistentul de mână. Amândoi poartă ochelari de aviator și cămăși din denim. Pentru că lucrează pentru firme celebre din lumea modei, cum ar fi Gucci și Louis Vuitton, trebuie să aibă amândoi un stil exemplar.

Michel Gaubert are atât de multă încrere în asistentul său încât chiar intenționează să-l trimită în locul său la Săptămâna Modei de la Berlin.

“Nu ești o marionetă, ești prietenul meu”, spune “Marele” Michel, sărutînd părintește capul din textil al păpușii.

 

Comentati?

Your email address will not be published.