O țară prea mică pentru o mașină atât de mare! Un Mercedes G 63 AMG 6×6 nu poate parca la Monaco

,
1.57K 0

Este misiune imposibilă să parchezi un Mercedes G 63 AMG 6×6 în Monaco. Este o țară prea mică pentru o mașină așa de mare! Și totuși, un șofer de pick-up exclusivist a încercat. După câteva ture, s-a plictisit și a plecat.

Totul s-a întâmplat la Monte Carlo, acolo unde se adună toată lumea bună a globului pământesc, însotiță de mașinile exotice din dotare. Sportive, gălăgioase, de-a dreptul scandaloase, cu sute de cai putere sub capotă. Dar toți știu că la Monaco este aproape imposibil să găsești loc de parcare.

Cui crezi că îi aparține fiorosul G 63 AMG 6×6?

Un împătimit al jocurilor de noroc a vrut să parcheze în fața cazinoului din Monte Carlo. A uitat însă un mic amănunt. Un Mercedes G 63 AMG 6×6 are aproape 6 metri (5825 mm mai exact). Și oricât de impresionant ar arăta, nu o să-i facă nimeni loc doar pentru că are șase roți și pentru că este tunat de Brabus. N-ai ce face cu 700 de cai putere în orașul de pe Riviera Franceză. Nici măcar valeții de la cazino nu s-au înghesuit să-i preia monstrul. Ba mai mult, forțele de ordine i-au cerut să degajeze zona. “Too big, too long!” (“Prea mare, prea lung!”), a fost răspunsul invariabil

Vehiculul de-a dreptul monstruos îi aducea, de fapt, la cazino, pe […]

Comentati?

Your email address will not be published.